Banner BOS

Talentenjacht in Spant!

NBM-ON-STAGE-glow1

Publieksprijs - 26 t/m 31 mei

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 7 juni

KAART-VERKOOP-glow2

Spant!

Spant! biedt het podium voor de talentenjacht Naarden-Bussum-Muiden On Stage. De grote theaterzaal van Spant! is een oplopende zaal met comfortabele stoelen en een flexibel inzetbaar toneel/sprekersgedeelte. De zaal is geschikt vanaf 250 personen en in de vaste opstelling zijn er 780 zitplaatsen. Podium één is een theaterzaal waar technisch gezien alles mogelijk is en oneindig in congres- en cateringopstellingen is te variëren.
 
Theater
't Spant was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren 'zeventig naar 't Spant! gehaald. Het theater kent een zeer gevarieerd theateraanbod, van Bach tot Bauer met nieuw talent zoals Van der Laan & Woe, Ronald Goedemondt en Racoon, en toppers als Jochem Myjer, Youp van 't Hek en Bløf.

Televisie
Inderdaad: Ren je rot, Stuif es in, Voor de vuist weg, In de hoofdrol en de Willem Ruis Lotto Show zijn allen opgenomen in Spant! Voor velen jeugdsentiment. Het jonge publiek zal Spant! inmiddels ook kennen van televisie, door opnames van Popstars, Het Beste Idee van Nederland en The Voice of Holland, om er maar een paar te noemen.

Congressen en Evenementen
‘t Spant werd eind jaren zeventig gesloopt en er verrees een nieuw complex, met meerdere ruimtes ten behoeve van bijeenkomsten. Sindsdien worden hier uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen. Zowel plaatselijke verenigingen als multinationals voelen zich er thuis. 

Wie Spant! in het hart van Nederland betreedt, ervaart de inspiratie van de theatersfeer. Spant! vormt daarmee het ideale decor voor congressen, evenementen, productpresentaties, modeshows en tv-producties.
Er wordt gewerkt op maat, met de gewenste professionele ondersteuning en er wordt graag met u mee gedacht over de mogelijkheden. Spant! is zeer goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Bovendien is Spant! sinds 2010 in het bezit van de gouden Green Key.

Wilt u meer informatie over Spant! of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Kijk op www.spant.org, neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of (035) 6933254.

Spanttrans
 
spant1-website spant2-website spant3-website

Twitter

NBM On Stage

Volgend weekend treedt Carmen Mercedes - winnares aanmoedigingsprijs - op @BussumCultureel samen met gitarist/finalist Matthijs en een band!

by NBM On Stage

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 40 55 31 26

Producent:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl