Banner BOS

Talentenjacht in Spant!

NBM-ON-STAGE-glow1

Publieksprijs - 26 t/m 31 mei

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 7 juni

KAART-VERKOOP-glow2

NBM On Stage

In mei en juni 2014 zal onder de noemer Naarden-Bussum-Muiden On Stage een groots opgezette regionale talentenshow plaatsvinden in Spant!. Iedereen van 8 tot 80 jaar kan meedoen aan de auditieronde die plaatsvindt in de grote zaal van het Bussumse theater (Podium één). De 9 beste kandidaten treden zaterdagavond 7 juni op tijdens een grote, wervelende finaleshow.

Naarden-Bussum-Muiden On Stage
De talentenjacht wordt georganiseerd ten behoeve van al het amateurtalent van Naarden, Bussum en Muiden en het gehele publiek, jong en oud. Met Naarden-Bussum-Muiden On Stage hopen de initiatiefnemers een boost te geven aan lokale, culturele activiteiten. Spant! wil met Naarden-Bussum-Muiden On Stage een professioneel podium bieden aan lokale amateurtalenten en stimuleert de kruisbestuiving tussen regionale amateurs en professionals.

Audities & show
Op zaterdag 24 mei 2014 vindt de auditieronde plaats waarin iedereen van 8 tot 80 jaar zijn of haar talent aan een professionele jury kan vertonen. De jury bestaat uit Peter Lusse, Liam & Rasarani, Fred Butter en Yvonne Coldeweijer. Tijdens de auditiedag laten lokale zangers, dansers, bands, operazangeressen, goochelaars, musici hun talent zien op het podium van Spant! De grote zaal is deze dag geopend voor enthousiast publiek en fans. Op die dag kun je aan de kassa een polsbandje (€ 4,00) kopen waarmee je de hele dag in- en uit kan lopen.

Na juryoverleg worden 's avonds de 8 beste acts bekend gemaakt. De 9e 'winnende' act wordt bepaald door het publiek middels een week lang online stemmen op zijn favoriete kandidaat. 
Twee weken later, zaterdag 7 juni, treden vanaf 19:30 uur de 9 beste, leukste en mooiste acts op. Deze spetterende finaleshow wordt geopend en afgesloten door de NBM On Stage Band; een gelegenheidsformatie van beroepsmuzikanten uit Naarden, Bussum en Muiden. De winnende acts treden afwisselend op met de professionele theatergroep Jeans, die zal schitteren met een live band. De avond wordt gepresenteerd door Peter Lusse en Kevin van den Berg.

Talenten uit Naarden, Bussum en Muiden tussen de 8 en 80 jaar kunnen zich hier van 20 april t/m 22 mei (12.00 uur) aanmelden voor de audities.

Culturele organisaties
Om de winnende acts na de audities nog extra kneepjes uit het vak bij te brengen, worden zij gecoacht. De kandidaten worden in aanloop naar de voorstelling bijgestaan door professionele lokale artiesten en docenten van lokale culturele organisaties. Vrijdagavond 14 maart werd de kick-off bijeenkomst gehouden voor alle lokale culturele instanties. Zij zullen naast de coaching en de NBM On Stage Band ook een rol vervullen in de aanloop naar het evenement.

De talentenjacht is gebaseerd op Baarn On Stage en Hilversum On Stage.

Twitter

NBM On Stage

Volgend weekend treedt Carmen Mercedes - winnares aanmoedigingsprijs - op @BussumCultureel samen met gitarist/finalist Matthijs en een band!

by NBM On Stage

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 40 55 31 26

Producent:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl