Banner BOS

Talentenjacht in Spant!

NBM-ON-STAGE-glow1

Publieksprijs - 26 t/m 31 mei

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 7 juni

KAART-VERKOOP-glow2

Liam & Rasarani

Het onderdeel dans wordt beoordeeld door een team van professionals; Liam & Rasarani.

Liam O'Callaghan
Liam O'Callaghan, half Iers en half Grieks, begon zijn fysieke en artistieke ontwikkeling met martial arts en later karate. Op zijn 17e ontdekte Liam breakdance en hij werd opslag verliefd. Via een voorstelling van Cirsus Elleboog kwam Liam terecht in Young ISH. Hier groeide hij door tot professioneel danser en kreeg hij de kans om verschillende voorstellingen te regisseren. Liam was eind 2013 als breakdancer te bewonderen in 'So You Think You Can Dance'. Begin 2014 werd hij tevens genomineerd door het Nederlandse publiek als favoriete danser van 2014.

Liam-juryfoto

Rasarani Keilman
Ze is een veelzijdig artieste; Rasarani Keilman werkt als danseres, choreograaf, zangeres, actrice, make-up artieste, designer en schrijfster. Na haar opleiding aan de dansacademie van Lucia Marthas, werkte ze mee aan diverse televisie- en theatershows, evenementen en videoclips, waaronder 'Het Gouden Televizier-Ring Gala', 'Staatsloterij Live' en 'Sterrenjacht'. Daarna werkte ze in het ensemble en als dance-captain voor o.a. de musical 'We Will Rock You'. Ook trad ze op in producties van Jeans Company. Sinds 2006 is ze aangesloten bij het moderne dansgezelschap Samadhi Dance Company en sinds enkele jaren docent en mede-eigenaar van Balletschool Marut Jorquera in Baarn.

Rasarani-juryfoto 

 

Twitter

NBM On Stage

Volgend weekend treedt Carmen Mercedes - winnares aanmoedigingsprijs - op @BussumCultureel samen met gitarist/finalist Matthijs en een band!

by NBM On Stage

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 40 55 31 26

Producent:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl