Banner BOS

Talentenjacht in Spant!

NBM-ON-STAGE-glow1

Publieksprijs - 26 t/m 31 mei

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 7 juni

KAART-VERKOOP-glow2

15
April
2013

Vanaf 20 april aanmelden voor NBM On Stage!

De inschrijving voor de lokale talentenjacht ‘Naarden-Bussum-Muiden On Stage’ wordt zondag 20 april geopend. Podiumtalent uit Naarden, Bussum of Muiden heeft een maand lang de tijd zich in te schrijven voor de audities van het culturele evenement. De audities vinden op zaterdag 24 mei 2014 plaats in de grote zaal van Theater Spant! Op onze website is het aanmeldformulier te vinden vanaf 20 april.

 

Aanmelden
Kun jij zingen, dansen, goochelen, tappen, stand-uppen, harp spelen of heb je een ander podiumtalent en woon je in Naarden, Bussum of Muiden? Wil jij jouw act wel eens op een groot podium laten zien aan een kundige jury voor enthousiast publiek? Doe dan auditie voor NBM On Stage! Iedereen van 8 tot 80 jaar kan meedoen. Alleen of met een groep, koor of band. De auditie mag maximaal drie minuten in beslag nemen, de act tijdens de finaleshow vijf minuten. Aanmelden kan tot dinsdag 20 mei 2014.

Audities open voor publiek
De auditanten worden op zaterdag ingedeeld tussen 9.00 en 18.00 uur. Doe je mee en wil je graag je eigen fans meenemen? Of wil je geen act opvoeren, maar wel komen kijken? Dat kan! De audities zijn open voor publiek. Op 24 mei kan voor slechts € 4,00 een entreebewijs worden aangeschaft waarmee je de hele dag in- en uit kunt lopen. Om 20.00 uur worden de acht finaleacts bekend gemaakt door de jury. De negende finaleact wordt door het publiek gekozen. Vanaf maandag 26 mei kan er gestemd worden op alle auditanten via onze website. De act die de meeste stemmen binnenhaald wordt onze negende finaleact!

Show
Op zaterdag 7 juni vindt de grote Naarden-Bussum-Muiden On Stage Finaleshow plaats. Vanaf 19.30 uur zullen negen winnaars optreden tijdens een wervelende show. De avond wordt geopend en afgesloten door een speciale gelegenheidsband samengesteld uit regionale beroepsmuzikanten; de NBM On Stage Band. Daarnaast zorgt de landelijk  bekende showact Jeans voor veel spektakel! Met een live band en vele extra technische faciliteiten belooft het een grootse show te worden. Eén van de finalisten krijgt tijdens de showavond een aanmoedigingsprijs overhandigd. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van € 250,- te besteden aan opleiding of coaching. Verder ontvangt de winnaar een betaalde boeking voor een regionaal optreden. De presentatie ligt in handen van Peter Lusse en Kevin van den Berg. Kaarten voor de finaleshow kunnen worden besteld via Spant!

 

Foto: Baarn On Stage

    Foto uit Baarn On Stage 2013 klein

 

 


     

blog comments powered by Disqus

Twitter

NBM On Stage

Volgend weekend treedt Carmen Mercedes - winnares aanmoedigingsprijs - op @BussumCultureel samen met gitarist/finalist Matthijs en een band!

by NBM On Stage

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 40 55 31 26

Producent:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl