Banner BOS

Talentenjacht in Spant!

NBM-ON-STAGE-glow1

Publieksprijs - 26 t/m 31 mei

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 7 juni

KAART-VERKOOP-glow2

31
May
2014

Publiekswinnaar bekend!

Bekendmaking publieksprijs Faye NijhofDe winnaar van de publieksprijs is bekend! Er is in de afgelopen week flink gestemd voor alle audities. De audities zijn meer dan 4.500 keer bekeken en er zijn vele honderden stemmen gegeven. De meeste stemmen gingen naar zangeres Faye Nijhof! Organisatoren Rosanne en Kevin verrasten haar vanmiddag met een bos bloemen.
Gefeliciteerd Faye, jij bent de winnaar van de Publieksprijs!

Faye Nijhof heeft de meeste stemmen gekregen van het internetpubliek. Er zijn bijna 1.200 stemmen zijn uitgebracht op alle kandidaten van NBM On Stage. Samen met de finalisten (Combo Hanneke Jansen, gitarist Matthijs Theunisse, zanger Menno Jerry, zangeres Carmen Mercedes, dansgroep Streethearts, hiphopgroep DIMP, zangeres Sara Last en zanggroep 4Sisters) treedt Faye volgende week zaterdag op in de wervelende finalehow!

Deze winnaar van de Publieksprijs gaat vandaag al aan de slag voor de finaleshow. Vanmiddag repeteert zij samen met de andere finalisten en de NBM On Stage Band. In De Gooische Muziekschool wordt het slotnummer van de finale gerepeteerd. Komende week krijgt zij ook een coaching om haar act verder aan te scherpen voor 7 juni.

Bestel direct je kaarten voor de finaleshow op www.spant.org!

blog comments powered by Disqus

Twitter

NBM On Stage

Volgend weekend treedt Carmen Mercedes - winnares aanmoedigingsprijs - op @BussumCultureel samen met gitarist/finalist Matthijs en een band!

by NBM On Stage

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 40 55 31 26

Producent:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl