Banner BOS

Talentenjacht in Spant!

NBM-ON-STAGE-glow1

Publieksprijs - 26 t/m 31 mei

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 7 juni

KAART-VERKOOP-glow2

16
May
2014

Meld je aan voor 22 mei, 12.00 uur!

Aanmelding verlengd

Theater de Vest 1gDe aanmeldingen voor Naarden-Bussum-Muiden On Stage zijn alweer enkele weken geopend. Over één week sluit de kans voor podiumtalenten om zich aan te melden voor onze talentenjacht. Omdat we ervan overtuigd zijn dat er in Bussum, Naarden en Muiden meer talenten zijn die auditie kunnen doen, hebben we de mogelijkheid tot inschrijven verlengd tot en met donderdag 22 mei, 12.00 uur. Tot die tijd kan iedereen zijn act inschrijven, voor zang, dans, muziek of variété!

Dus ben jij de nieuwe topper of Conchita uit de regio? Of bijvoorbeeld een dansgroep met veel podiumambities of een zangeres zonder podiumvrees? Schrijf je dan in via dit formulier en we verwelkomen je graag donderdagavond 22 mei tijdens de informatiebijeenkomst voor alle kandidaten in Spant!. Dan hoor je ook hoe laat je zaterdag 24 mei auditie doet voor onze jury. Wil je zelf geen auditie doen, maar de acts wel bekijken? Dat kan! Tijdens de auditiedag zijn entreebewijzen verkrijgbaar aan de kassa voor € 4,-, waarmee je gedurende de hele dag de (grote) zaal in- en uit kunt lopen.

blog comments powered by Disqus

Twitter

NBM On Stage

Volgend weekend treedt Carmen Mercedes - winnares aanmoedigingsprijs - op @BussumCultureel samen met gitarist/finalist Matthijs en een band!

by NBM On Stage

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Projectleider:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 40 55 31 26

Producent:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl